Melun #2

Dit was alweer de voorlaatste vlucht. Mijn overbuurman kaapte de 1e NPO weg met een testduif gekweekt door een buitenlandse relatie van mij. Op eigen hok werd het ook teletekst (9e NPO), maar de vlucht viel me tegen. Momenteel zijn er nog zes weg, waaronder drie van mijn beste duivinnen.

Toen de duiven arriveerden, loste de mist net op. Een uurtje later los was daarom denk ik beter geweest. Wat ik erger vond, waren de massa’s duiven die overkwamen toen ze hier aan het vallen waren. Waarom kan men het lossen nog steeds niet met elkaar afstemmen? Is dat nu zo moeilijk?

Er kwamen verschillende duiven uit die grote groepen gedoken. In de avond waren er overal nog een boel achter en niet de minste. Maar goed, weg is pech… Op naar de laatste vlucht. Mijn eerste tien arriverende duiven komen uit:

  1. Urano Willem de Bruijn x Olympic Millennium.
  2. Fast Boy (broer Dragon Girl) x dochter Golden Pair (Grey Millennium x Golden Ace).
  3. Bingo x dochter Golden Pair.
  4. Millennium Ace (9e nationaal Asduif en zoon Golden Pair) x Dragon Star (moeder Dragon Girl).
  5. Dochter Golden Pair (won vorige week de 1e NPO).
  6. Blue King (3e nationaal Orléans) x dochter Super Rossi x Olympic Millennium.
  7. Urano Willem de Bruijn x Olympic Millennium.
  8. Zoon Millennium koppel x dochter Avatar (3e NPO Châteaudun).
  9. Atlantic Verkerk x Dragon Girl.
  10. Atlantic Verkerk x Dragon Girl.