Dragon-Girl-NL17-3714981

Dat viel goed mee!

Bij de oude duiven was Dragon Girl weer in haar element, ze won voor de vierde keer teletekst en voor de derde keer de 1e in het Rayon. Als jonge duif werd ze al 2e Gouden Crack FZN. Haar ouders Fast Rocket en Dragon Star wonnen ook teletekst, dus bij haar geldt zeker dat goede uit goede komen. Mijn 2e komt uit Mister Gold x Super Daisy en dat was tevens mijn 3e van Issoudun.

Met de jonge duiven had ik een goede start en won ik de 1e t/m 17e in het samenspel. Van de 140 mee behaalden 92 prijs, 1:4 erin. Op 13 minuten waren er 100 thuis. Op dit moment nog één of twee weg, dus ik mag niet klagen.

Een kind van het Millennium koppel – een volle broer van Olympic Millennium en Avatar dus – won de 1e. Opvallend was dat er bij mijn eerste tien duiven vier kinderen van het Millennium koppel zaten. Wat een 1e prijswinnaars dat koppel al gegeven heeft is ongekend.

Mijn 2e kwam uit de nieuwe topkweker Lichte Super Rossi. Die stond gekoppeld aan de samenkweek duivin van Olympic Millennium x Murphy’s Law van Willem de Bruijn. Mijn 3e komt uit Urano van Willem (zoon van Uranus) gekoppeld aan een dochter van Super Rossi.

Willem de Bruijn ging overigens met de pletwals over de concurrentie bij de jonge duiven. Buurman Bas deed dat bij de oude. Beide hadden ze veel duiven mee, maar doe dit ze maar eens na.