Een topweekend voor velen

Veel goede spelers hebben een topweekend achter de rug.

Hier natuurlijk de jeugd, met Stef Bals als grote uitblinker. Proficiat Stef, met je knalprestatie (en hetzelfde wat ik ooit tegen Maarten zei: laat je niet gek maken door alles en iedereen die op je af gaat komen deze winter).

Maarten Huijsmans deed het ook goed, ondanks dat hij zelf niet echt tevreden was toen ik hem sprak. Maarten heeft een winnaarsmentaliteit en als hij weet dat er elders vroegere zitten, dan valt het tegen. Ik herken mezelf daar wel in, moet ik eerlijk bekennen.

Bij John van Dongen waren de duiven ook op alle fronten top gekomen. John houdt ook een mooie blog bij en is net als mij iemand die waar nodig, recht voor zijn raap is.

Comb. van Wanrooij won de 1e NPO La Souterraine. Gefeliciteerd vanaf hier. Ik heb wekelijks contact met Henri, een liefhebber pur sang. John ook natuurlijk. Daarnaast een megagroot bedrijf runnen en een jong gezin onderhouden, ik geef het hem maar te doen.

Overnacht

Een mooie 5e plaats was er voor nieuwkomer Ben de Keijzer uit Berkel en Rodenrijs. Onze roofvogelboer kan dus ook met duiven omgaan. En natuurlijk Cor de Heijde, met twee vroege duiven. Ik ken Cor al wat langer. Hij is een sympathieke en eerlijke man.

Comb. de Pijper uit Hoeven won een mooie, vroege prijs van Barcelona met een topduivin. P. van der Avoird uit Oosterhout won de 5e NPO Dax en D. de Hoogh en zn wonnen de 14e NPO, na eerder al eens teletekst te hebben gehaald op de overnacht.

Deze twee liefhebbers zijn ook Championsmix en NPO-mix gebruikers. Meer en meer overnachtspelers schakelen over op onze mengelingen met grote successen als gevolg.