Een zwaar weekendje

Pont-Sainte-Maxence verliep zwaar. Ik dacht dat ze niet goed gekomen waren, maar het viel achteraf alles mee. Helaas wel nog een hele goede achter.

Maximal Rocket vliegt gewoon weer voor de 7e keer 1:100 dit jaar. Vorig jaar als jong 6x 1:100, daar moest ik er dus een paar meer hebben. Ze arriveerde met twee duiven (broer en zus) van goede vriend Peter van Oerle.

Toen kwam Issoudun. Ik hoorde de melding van John Rockx die de 1e NPO speelt. Ik moest voor mijn gevoel te lang wachten, tot uiteindelijk BigTime Rocket aan kwam zetten en er bijna de spoetnik afvloog, zo hard ze naar binnen stoof.

Ze was zeker niet aan haar proefstuk bezig, ze won immers vorig jaar ook al de 1e tegen ruim 7.043d, de 2e tegen 22.106d en nu dus de 7e Npo en de 1e in het samenspel. Haar naam verraadt het al: het is een 100% Rocket. Mijn tweede was er een uit Super Rossi.

Bij Comb. van Wanrooij waren ze ook weer top gekomen met top 10. En ook bij John van Dongen, die ik samen met John Rockx getipt had als de te kloppen mannen, waren ze super gekomen.

Maarten Huijsmans was weer van een andere planeet op de Midfond. Hoe hij het voor elkaar kreeg om van zijn goede vriend Stef Bals binnen een week Maarten Huijsmans 2.0 te maken, zal een raadsel blijven denk ik.