Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

No news

Meestal is geen nieuws goed nieuws maar het Npo zwijgt in alle talen over de voetringen kwestie. De noodringen zijn geleverd maar word er tussen nu en 12 januari niets gedaan? De ringen die al klaar zijn kunnen toch alvast verstuurt worden??

Dan denk ik aan de gouden ringen bijvoorbeeld maak daar ook alvast 25% van klaar die je verstuurd.

Zou er dan niet iemand zijn die de fabrikant in kwestie achter zijn veren zit?  Of zou de schuld niet bij de fabrikant liggen, de Belgen hebben ze immers van dezelfde fabrikant die hadden hun ringen gewoon tussen kerst en nieuw in huis.

Nogmaals enige uitleg van de Npo was wel op zijn plaats geweest.  In mijn 40 jarige loopbaan heb ik dit nooit eerder meegemaakt dus er moet wel iemand zijn die er een ongelooflijke grote puinhoop van gemaakt heeft.

Moet diezelfde persoon onze geliefde sport begeleiden vraag ik me dan zelf wel eens af, bij 99% van de bedrijven kun je de laan uit.

 

Maar misschien zie ik het niet juist dat is ook wel vaker voor gekomen maar gelukkig hing daar niets van af.

De laatste bon van dit jaar loopt vandaag af op www.toppigeons.com bij het dak gaat eraf voor Middelharnis. En nu hoor ik velen denken daar schenkt hij wel een bon, klopt Jan Polder is een goede vriend voor mij geweest  Mensen waar ik in het verleden een negatieve ervaring mee had vergeet ik niet maar waar ik een positieve ervaring mee had zeker niet.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Feeling Die laatste vlucht. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version