Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

F.Z.N.

 

Kijk sommige kampioenschappen heb ik wel hoog staan vooral de Gouden Duif viering alleen het zou pas echt eerlijk en oprecht zijn als men zelf niet in zou hoeven sturen maar dat de gegevens automatisch aangeleverd werden, kijk ook dit jaar ben ik gewoon een categorie op de dagfond vergeten in te sturen 3 zou anders 4 vermeldingen kunnen zijn maar wat wil je anders in volle seizoen spullen aanleveren dan kan er wel eens wat vergeten worden.

Bij de Fondclub Zuid Nederland is dat gelukkig beter geregeld en ben ik 1e Gouden Afdelings kampioen geworden met jong en oud op de dagfond vluchten die daar voor tellen, tevens ook 1e (Harry,s Rocket) en 2e (Dragon Girl) gouden crack jong.

Nou ben ik dat al vaker geweest en vaak waren dat duiven die nadien top in de kweek bleken te zijn hierbij denk ik aan Blue Star 1e Gouden Crack en 1e asduif Brabant 2000,

Die Chinezen hebben dat wel goed gezien dat ze op 1e asduiven azen in Nederland en Belgie, vaak zijn dat toch de duiven waar een hok mee opgebouwd kan worden het zijn zeker geen eendaags vliegen maar duiven die er altijd zijn en vroeg ook anders hoor je er niet bij.

Alleen een asduif kampioen over een heel seizoen heeft voor mij meer waarde dan een van enkele vluchten die door WHZB of het Npo gekozen worden vaak gaat dat over een 6 tal vluchten. Kijk de duiven die 1e (Athena,s Rossi) en 2e (Future Rocket) asduif in Brabant 2000 werden dat was dus wel 8 uit 9 en dat is andere koek.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Golden Ten. Kweekseizoen 2018. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version