Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Wat een bende.

 

De pluimen vliegen in het rond de rui is wel de minste periode van het jaar vind ik, ook is het zake de duiven nu regelmatig te observeren en af en toe eens een duif in de hand te nemen.

Kijk de duiven hebben nu weinig tot geen weerstand als er nog ergens iets sluimert dan zal het er nu zeker uitkomen. Ook de luis moet bestreden worden hier gaan ze eenmaal per week in bad persoonlijk vind ik dat voldoende ook eenmaal per week vitamine op het voer, eten krijgen ze hier volop ook al komen ze op dit moment niet los ze hebben het nodig.

Verse grit en roodsteen en om de dag allerhande mag zeker ook niet ontbreken in biergist geloof ik niet het zal niet slecht zijn maar heb het bijna nooit gegeven.

Ook lees ik in deze tijd best wat af van mensen die iets te zeggen hebben op het gebied van duivensport en in het belang van de duivensport en niet alleen commercieel eigenbelang een Theo Pander of John van Dongen bijvoorbeeld zijn mensen net als ik maar ook mensen die het positieve maar ook het negatieve brengen.

Kijk het leven is niet alleen rozengeur en manen schijn ook op het gebied van duivensport zit het niet altijd mee zoals sommige willen doen geloven maar tegenslag moet je alleen maar sterker maken dan ben je pas op weg een topspeler te worden.

Waardeer dit artikel
(1 Stem)
Nog meer nieuwsartikelen: « De show must go on. Kwekers. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version