Goed doel

Er is een hoop ellende in deze wereld, vooral als het om die ene rotziekte draait waar elke familie wel een keer mee te maken krijgt. De vader van Jan Timmermans vroeg mijn medewerking voor een speciale actie, zie hieronder.

Alpe d’HuZes 2023
Opgeven is geen optie

Laat ik mij eerst even voorstellen: ik ben Symen Timmermans, 69 jaar oud en de S van de combinatie J en S Timmermans. Op donderdag 1 juni 2023 – tegen die tijd heb ik de 70 dus al aangetikt… – ga ik in Frankrijk de befaamde Alpe d’Huez beklimmen. Ik doe dat uiteraard niet zó maar. Ik doe ‘t in het kader van Alpe d’HuZes 2023. En Peter Theunis en Jan Timmermans willen mij gaan sponseren.

Deze uitdaging ga ik aan, samen met mijn broer, twee zussen, plus een paar neven en nichten. Wij proberen op deze wijze geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De 2022-editie van Alpe d’HuZes bracht het maximale aantal van 5000 deelnemers op de been, die het indrukwekkende bedrag van 16.255.499 euro bijeen wisten te brengen.

Momenteel krijgt 1 op de 3 mensen te maken met kanker. Ook wij, ons gezin, onze familie. In het tijdsbestek van slechts een paar jaar overleden mijn schoonzoon, moeder, jongste neef en jongste broer aan de gevolgen van kanker.

Om het wetenschappelijk onderzoek financieel te ondersteunen ga ik volgend jaar meedoen aan de Alpe d’HuZes-challenge. Jan heeft besloten enkele late duivenjongen van zijn beste vliegers te verkopen en de opbrengst daarvan volledig aan KWF Kankerbestrijding te schenken.

De prijs is vastgesteld op € 450.00 per jonge duif.

Draagt u óók het KWF Kankerfonds een warm hart toe, en wilt u wel eens zien of ik deze uitdaging tot een goed einde kan brengen? Koop dan één of meerdere late jongen en meld dat via de contactgegevens op de site van Peter Theunis: https://embrecht-theunis.testpaal.nl

Ik dank u alvast hartelijk voor uw steun.
En wens u uiteraard ook veel succes met uw aanschaf!