Niet zo best

Ik hoop dat de weerberichten voor komend weekend morgen beter zijn. Tot nu toe is het niet best. Zelfs de ZLU-vlucht Pau wordt schijnbaar eerder gelost. Terecht natuurlijk, want op het weer kan je maar beter inspelen als die mogelijkheid er is. Normaal zou men kunnen uitwijken naar vrijdag of zondag, maar ook dan lijkt het niet best.

Dan rest de vraag: “Ga ik de duiven aan 3 nachten mand onderwerpen om ze uiteindelijk op zondag kort bij huis te laten lossen?” De kans is dan groot dat ze volgende week niet op donderdag kunnen worden ingemand voor Châteaudun.

Tot nu toe hebben we geen serieuze weersproblemen gekend waardoor we niet normaal konden lossen. Dat dit wel eens zou voorkomen, is natuurlijk niet vreemd. Of en hoeveel ik er ga spelen baseer ik op de weerberichten van morgen na 17.00 uur.

PIPA Season Final

Op de PIPA Season Final worden nog vier zomerjongen aangeboden uit de allerbeste, waaronder een volle broer van Blue Flame uit Millenniums Winner (1e NPO Châlons-en-Champagne) x Olympic Flame (een top kweekduivin uit de samenkweek Murphy’s Law Willem de Bruijn x Olympic Millennium).

Blue Flame is een jaarling maar won tot nu toe onder andere:

  • 1e in het rayon Niergnies 6.068 d.
  • 1e in het rayon Niergnies 3.642 d.
  • 8e provinciaal Niergnies 17.929 d.
  • 30e NPO Pont-Sainte-Maxence 7.460 d.
  • 38e NPO Melun 12.374 d.
  • 28e Bierges 3.747 d.