Wat een weekend

Voor afdelingen 10 en 11 werd het een drama, de duiven vertrokken niet in Sittard en Sens. De Belgen die ook in Sens stonden zagen dat, maar losten een half uur later alsnog met een enorm slecht verloop als gevolg.

Hier was het duivenweer, maar mijn duiven zijn niet in orde. Ik ben er gelijk mee naar De Weerd gegaan en die constateerde een infectie op de bovenste luchtwegen.

De dagfond was niet goed, vitesse was te doen. Ik speelde daar de 11e tegen ruim 10.000 duiven met National Millennium, zij werd vorig jaar nog 12e nationaal Asduif. Haar moeder is Olympic Millennium (2e Olympiade duif en 1-2-6 Asduif PIPA Rankings) en de vader is National Rossi (kleinzoon Super Rossi) met de 1e NPO Gien.

Rene Roks won in Brabant 2000 de 2e NPO Argenton met kleinkind Donkere Super Rossi, de nestligger van Lichte Super Rossi. Beide zonen uit Super Rossi, dus.