Ik ben benieuwd

Het is prachtig weer, maar dat lijkt aankomend weekend stukken slechter te worden. Grote kans dat de tweede dagfondvlucht in het water valt. Maar goed, zoals altijd kan het verkeren met het weer, dus we wachten af wat het wordt.

Met dit zware weer lopen de bijproducten goed en doen ze hun werk. Zowel uit Nederland als België veel positieve mails over gezonde jonge duiven die geweldig trainen: “Ben zéér tevreden over jullie producten!! Mijn jongen vliegen gemakkelijk 1 tot 1,5 uur nog nooit meegemaakt.”

Op de dagfond zijn er ook veel positieve gebruikers. In onze afdeling stonden afgelopen weekend meerdere liefhebbers op teletekst van Sens 385 km die onze producten gebruiken. Zelf viel ik er net buiten met de 15e NPO.

Nog even en we kunnen ook de eerste resultaten op de overnacht zien bij diverse liefhebbers die deze producten gebruiken, waaronder ikzelf natuurlijk. Ik ben benieuwd.

Voor wie ze ook wil gebruiken, hier kan je ze bestellen en dan worden ze bij je thuis bezorgd.