Het gaat snel

De helft van de snelheidsvluchten zit er weer op. Ze kwamen goed, maar de beste zaten in Rayon 4 door de westenwind die ze op het laatst hadden. Ik kwam duidelijk tekort in de afdeling, maar in het Rayon en samenspel presteerden ze goed. Niet de 1e, maar de 2e ditmaal in het samenspel.

Ik had 56 duiven mee. In de afdeling wonnen 10 daarvan 1:100 en 39 wonnen 1:10. Ik had 49 prijzen 1:4, dus in de breedte zijn ze in orde. Hieronder een overzicht van mijn eerste tien duiven gisteren.

De 1e is Dragon Boy uit een zoon van Fast Boy Scheele x moeder Dragon Girl. Hij won dit jaar tot nu toe in het samenspel 9-16-2 tegen gemiddeld 2.300 duiven. De 2e komt uit het gouden koppel Grey Millennium x Golden Ace (zoon Millennium koppel x dochter Super Rossi).

De 3e komt uit Avatar x zus Super Daisy (zoon Millennium koppel x dochter Super Rossi) en de 4e uit een doffer van Verkerk x dochter Super Rossi. De 5e komt uit National Rossi x Olympic Millennium.

De 6e komt uit een broer van Dragon Girl en de 7e uit een zoon van Super Rossi x duivin Frans Looyschelder (won vorige week de 2e in de afdeling en was vorig jaar 10e provinciaal Asduif). De 8e komt uit een zoon van het Millennium koppel x Rossi’s Warrior.

De 9e is Miss Golden Eye, vorig jaar nog 17e nationaal Asduif allround uit het gouden koppel Grey Millennium x Golden Ace (zoon Millennium koppel x dochter Super Rossi). Tenslotte de 10e en dat is de nestzus van de 1e uit een zoon van Fast Boy Scheele x moeder Dragon Girl.