De nieuwe start

Zaterdag beginnen we met een nieuwe start voor de jonge duiven. Ik hoop dat het bestuur van Brabant 2000 alsnog de moeite neemt om naar de vliegcommissie te luisteren, die korter bij de leden staat dan zij.

Waarom wordt de strijdbijl niet begraven, we zijn immers toch geen kleine kinderen? Elke keer kiezen voor de moeilijke weg, daar is niemand bij gebaat. Dit seizoen is al moeilijk genoeg. Iedereen heeft zijn spelmomenten gehad, gun de liefhebbers met jonge duiven nu ook hun spel.

De laatste vijf jaar is er bij de overnacht- of oude duiven op het vliegprogramma nagenoeg niets gewijzigd. Bij de jonge duiven daarentegen elke vlucht. Dat kan toch geen toeval zijn.

Verder

De dagfondploeg zal La Souterraine aandoen. Ik probeer ze nog één keer goed te krijgen, we wachten af. De jaarduiven die naar Agen gingen, gaan naar Narbonne, 14 stuks. Zoals ik al aangaf ken ik ze niet, dus zullen ze getest moeten worden. Net als bij Agen zonder verwachtingen.