Weinig nieuws

“Geen nieuws is goed nieuws” zegt men wel eens, maar ik zou toch graag iets van het NPO, de afdeling of vereniging vernemen. Wat speelt er en waar is men mee bezig? In België zijn ze de meeste lokalen corona-proof aan het maken om in te kunnen korven, hier blijft het akelig stil.

Gaan ze dat hier pas doen als het licht op groen gaat en daarmee nog meer kostbare tijd verspillen? Alles zal in een recordtempo moeten plaatsvinden als de grenzen in juni of juli opengaan. We zullen dan met grote sprongen moeten gaan spelen om het iedereen naar de zin te maken.

Wat dat betreft petje af voor Afdelingen 10 en 11 die in ieder geval bezig waren met iets wat je van het NPO nog niet kunt zeggen. Althans, ze maken weinig tot niets openbaar. Als dit een voorbode is van het nieuwe bestuur, dan betwijfel ik of we daarmee beter af zijn dan met de futuristische plannen van Maurice.

Wat dat betreft gaat hij toch gelijk krijgen betreffende de toekomst van de duivensport en dat we minder in de lokalen gaan komen. Dat we hier de komende jaren mee zullen zitten, staat vast. Anders ben je wel erg naïef.