embregts-theunis-champions-mineralenmix

Champions Mineralenmix

Zoals vele inmiddels wel weten, heeft mijn zoon vanuit een studieproject Theunis Duivenartikelen opgezet waarmee hij Embregts-Theunis producten verkoopt.

De voermengelingen geef ik jaarrond en zijn inmiddels in binnen- en buitenland een groot succes, omdat net als mij veel liefhebbers door de bomen het bos niet meer zagen met al die zakken die iedere fabrikant op de markt brengt. Ik doe altijd vier zakken Championsmix en één zak NPO-mix in één grote ton waaruit ik dagelijks alle duiven voer. Ik hoef dus niet telkens te mengen of na te denken over wat ik moet voeren.

Ik ben iemand die de verzorging graag zo simpel mogelijk houdt. Om die reden brengen we nu ook een mineralenmix op de markt. Deze introduceren en verkopen we op de voorjaarsbeurs in Houten in de DHP Cultura stand, die het product maakt.

Ook in de ontwikkeling van de Champions Mineralenmix had ik mijn eigen mening. Samen met de 40 jaar lange ervaring en kundigheid van Bas Thiele van DHP Cultura zijn we tot deze mengeling gekomen.

Ik ben groot voorstander van oregano, roodsteen en houtskool, maar wil absoluut geen emmer die vol stof zit. Daarom zitten verschillende bijproducten en mineralen in korrelvorm in de emmer en zitten er vetrijke ingrediënten in. Daarnaast gooi ik niet graag iets weg. Ons voer moet helemaal op worden gegeten, zo ook deze emmer. Vandaar dat ik het uitvoerig heb getest voordat het in productie ging.

Met de Embregts-Theunis Champions Mineralenmix is al het andere overbodig. Grit, mineralen, pinda’s, pikkoek, biergist etc. Noem alle essentiële zaken maar op en het zit in deze emmer. Het is dus hetzelfde principe als met onze mengelingen: gemak en de allerbeste kwaliteit. De emmer is net als onze zakken voer herkenbaar aan de blauwe kleur van het deksel en het etiket.

Speciale introductie actie Voorjaarsbeurs Houten 28 februari t/m 1 maart:

Van € 19,75 voor € 18,50! Twee emmers voor € 35! Per emmer 2 kg gratis! (ca. 11 kg per emmer)

LEES MEER OVER HET PRODUCT