Aangepaste plannen 2020

Uit allerlei stemmingen is gebleken dat het gros van de liefhebbers het niet uitmaakt of men 100 of 500 duiven inkorft. Daarnaast is de meerderheid niet geïnteresseerd in het jonge duivenprogramma en mogen er gewoon weer jonge duiven op de nalijn worden gespeeld.

Op social media komen toch vaak andere verhalen naar voren, maar op vergaderingen zijn er dus maar weinig die op komen dagen om hun stem te laten gelden.

Het nieuwe NPO-bestuur (ik neem aan dat Maurice de eer aan zichzelf zal houden na de motie van wantrouwen) heeft de taak om te beginnen met een digitale stemming, zodat elk lid in kan loggen met zijn of haar lidnummer en een stem uit kan brengen.

Van eerlijkheid is geen sprake meer nu de kiesmannen hun gang kunnen blijven gaan. Ik vind dat de leden de baas moeten zijn en de mogelijkheid moeten krijgen om hun digitale stemmen uit te brengen. Vervolgens gelden de meeste stemmen.

Zelf ga ik mijn plannen voor 2020 iets bijstellen en ga ik een groot deel van mijn jonge duiven alleen op de nalijn spelen, omdat daar de deelname het grootst is.