Olympic-Millennium-NL17-3714984

Sens

Sens is weer achter de rug. Alles vloog hier door en kwam hoog vanachter terug, het viel dus niet tegen dat ik de 1e en 2e won met duiven die ver uit de achtergrond terugkwamen. Provinciaal werd ik 13e, dus geen teletekst ditmaal.

Mijn 1e was een dochter van New Goldstar, die zelf de 1e NPO Fontenay heeft gewonnen. Mijn 2e was een zomerjong, een volle broer van Olympic Millennium. Mijn 3e was een halfzus van Olympic Millennium en de 4e een zus van de teletekstvlieger van vorige week uit Avatar, die ook weer een broer is van Olympic Millennium. Tenslotte de 5e – mijn eerst getekende – is een zoon van Super Rossi. Vaak dezelfde lijnen voorop dus.

Ik heb dit jaar best wat broers en zussen van Olympic Millennium naar de kweek gedaan en ben dus erg benieuwd wat de jonge duiven gaan brengen. Misschien is dit wel de lijn voor de toekomst in kruising met de nazaten van Super Rossi.

Bij Maarten won vorige week zijn 3e Nationale Asduif de 1e in het Rayon en op teletekst, dat is ook een achterkleinzoon van Super Rossi uit die geweldige duivin 305 (kleindochter Super Rossi).