In de regen

De duiven trainen hier eenmaal daags, of het nu regent of niet. Als het in het weekend regent, moeten ze er ook doorheen. De hokken staan ook met dit weer gewoon open, zolang de regen er niet recht op staat. Ook de jonge duiven zitten gewoon de gehele dag in de regen. Het deert ze niet, anders gingen ze wel binnen zitten.

Of we dit weekend spelen, betwijfel ik. Schijnbaar staat ook Zuid-Holland in Péronne, dus de gaten om te lossen zijn klein. Als er dan nog iemand voor je staat die wacht met lossen, dan zitten wij met een probleem.

Alles gaat hier gewoon de mand in, zo blijven ze in het ritme. Of ze nu los gaan of niet, de duiven moeten gewoon elke week de cyclus doorlopen van vrachtwagen in en uit.

Er zal een stevige ZW wind waaien, dus normaliter geen enkele kans hier. Vorig jaar had ik Olympic Millennium en die keek daar niet naar, die was altijd vroeg. Op dit moment lijkt haar zus het op te pakken met al een 3e en 8e in het samenspel. We gaan het zien.