We zijn alweer halverwege

Zo begin je aan het seizoen, en zo zit de helft er alweer bijna op. Nog drie Midfond en drie Dagfond concoursen en het boek kan dicht voor wat betreft de oude duiven.

Jan had pech door de 11e NPO te winnen in Friesland met een kleindochter van Super Rossi, maar toch een knappe prestatie.

Over de afstamming van National Rossi schreef ik dat de vader een broer van Fado was, maar Peter van Oerle merkte terecht op dat het een volle broer is van Rudy 504 van Johny Jonckers. Die Rudy 504 was een echte topper en zit nu in China. Het is een Vandenabeele duif van afstamming.

Mijn seizoen is mooi geweest. Al wat nog komt, is bonus. Enkele duiven die vorig jaar top waren hebben zich nog niet laten zien, dus dat kan nog komen. Van Gien heb ik weer een boel felicitaties gehad, waarvoor dank aan die mensen.

Jonge duiven seizoen

De jongen zijn er klaar voor, al hoor ik geruchten dat we niet in Lessines (115 km) mogen lossen. Ze willen dat vervangen door losplaats Asse Zellik (78 km) of anders Quiévrain (145 km). Als het aan mij ligt, gaan we direct naar 145 km.

De jongen hebben een chip om, dus het kan starten wat mij betreft. Ze hoeven nog niet top te zijn de eerste vluchten. De laatste vijf vluchten heb ik aangestreept dit jaar, dus we gaan proberen om er dan de schwung in te krijgen.

Tevreden Championsmix gebruikers

Dagelijks krijgen we reacties van andere Championsmix en NPO-mix gebruikers die super presteren met onze mengelingen. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee en trots op. Ik ga niet alle reacties plaatsen, omdat ik niet continu bezig wil zijn met reclame maken voor eigen producten.

Iets wat goed is, loopt via mond-tot-mondreclame immers nog altijd het beste. Een uitzondering op de regel van een grote kampioen van Brabant 2000, doordat hij dus ook alle vluchten vliegt:

“Goedemorgen, ik wilde even laten weten van Issoudun 11e NPO en van Saint-Vincent 9e NPO. Tevens 22e Nationaal met Embregts-Theunis voer. Gr. Gert-Jan de Hoogh uit Oosterhout.”