Het gaat op Friesland lijken hier

Het gaat hier dezelfde kant op als in Friesland, namelijk dat ze op vrijdag pas bekendmaken waar ze gaan lossen.

In het geval van Brabant 2000 is dat dus altijd korter bij huis. Volgende week Creil kunnen we dus ook alvast afstrepen. Doordat de Belgen ook ineens flexibel gaan zijn, moeten wij oprotten van de losplaats.

Waarom wordt er dan niet uitgeweken naar een soortgelijke afstand of iets verder?

Nu staan ze in Péronne, waar heel Zuid-Holland voor ons staat om te lossen. Aangezien ze daar tegenwoordig wachten tot het weer 100% perfect is, en wij op hun moeten wachten, komen we vandaag niet los.

Waarom niet Pont-Sainte-Maxence? Ze hadden gelijk met Zeeland kunnen coördineren, amper 40 km verder. Het begint dus al vroeg, dat gedonder. Hopelijk blijkt vanavond dat ik het niet bij het juiste eind had, maar ik vrees het ergste.

Het Benzing LIVE! systeem is aangesloten en werkt nu wel. Bij het vorige exemplaar was de GPS ontvanger stuk. Helaas heb ik hier eerst een heleboel heibel voor moeten maken, alvorens ze dat zelf ook doorhadden.