Waar blijven de gouden ringen?

Vandaag is het 22 januari 2018 en nog geen enkele gouden ring te bekennen. Had ik dan toch een vooruitziende blik toen ik dacht dat “na 12 januari” ook eind januari kon worden?

Inmiddels ben ik aan mijn tweede bestelling noodringen begonnen, nu dus wel met eigendomsbewijzen erbij.

Maar nu komt het: ik was van plan al mijn jongen met gouden ringen te ringen, vandaar een bestelling van 175 stuks voor de FZN competitie. Nu heeft de helft dus al een gewone ring om.

Ook de FZN blijft angstvallig stil naar zijn leden. Komt men met een oplossing om de noodringen deel te laten nemen aan de gouden ringen competitie? Zo niet, dan zal ik nooit van mijn leven meer een gouden ring aanschaffen. Let wel, deze ringen kosten €1,05 per stuk.

Hoe wordt het een en ander opgelost? Krijgt men straks de volledige lading bestelde ringen bovenop de noodringen? Wederom blijft het langs alle kanten angstvallig stil. Ik begreep dat het NPO bestuur wél de tijd kon nemen om in Blackpool rond te lopen. Je zou zeggen dat er dan ook tijd gevonden moet kunnen worden om de leden eens juist te informeren.

Het blijft een vreemde zaak en wat betreft die informatie die we gehad hebben van o.a. de fabrikant, tja wat moet of kan je ermee.

Nu hoor ik dat er ook in Italië geen enkele ring verkrijgbaar is, dus het is niet alleen in Nederland een compleet drama.

Het enige pluspunt in dit geheel is dat de NPO er alsnog voor gezorgd heeft dat we gewoon konden ringen. Schijnbaar was dat in Italië niet mogelijk en kan men daar alle jongen opruimen.

Is er sprake van overmacht of moet men een betere fabrikant gaan zoeken? Kijk, dat die clipjes er niet aan zitten oké, maar ook die clipjes die eruit blijken te gaan hebben iedereen een boel geld gekost. Voor niets dus en deze kunnen ook allemaal in de prullenbak.