Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Hoezo oudbollig??

Afgelopen seizoen kreeg ik het verzoek of ik niet enkele leden kon vinden om in de vliegcommissie te gaan van Brabant 2000.

Omdat de overheersing van de overnacht spelers schijnbaar te groot was om iets door te voeren was het beter dat er enkele jongen duiven spelers bijkwamen.

Dat gedaan ook een oproep geplaatst maar weinig tot geen andere leden van de andere rayons hadden zich schijnbaar aangemeld, wel 2 van een vereniging uit St.Willebrord  en Marc Palinckx en ik zei de gek.

Marc speelt louter met jongen duiven vanwege zijn werk en ik omdat ik het leuk vind, dus afgelopen najaar een vliegcommissie vergadering bijgewoond die naar mijn inziens super verliep op enkele protesten van een aanwezige overnacht speler na.

Persoonlijk vind ik dat een ieder zich sterk moet maken voor zijn eigen spelprogramma en zich niet moet bemoeien met een spel waar hij geen interesse in heeft.

 

Maar vandaag dus een mail of Marc of ik zich niet af kan melden voor de vliegcommisie omdat anders de overheersing te groot zou zijn, werd er niet aan mij gevraagd om mezelf aan te melden omdat de overheersing van het overnacht spel te groot was???.

Marc en ik en de 2 andere leden van R2 zaten er voor de leden om een zo aantrekkelijk mogelijk vliegprogramma te krijgen voor de leden van Brabant 2000.

Omdat de meeste leden van Brabant 2000 niet de daad kracht toonde om in de vliegcommissie te gaan en dingen te doorbreken en veranderingen door te voeren zijn we er zelf maar ingestapt.

Ik heb de eer aan mezelf gehouden en me afgemeld tevens kan het Brabant 2000 bestuur voor mij de pot op. 

Waardeer dit artikel
(2 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Duidelijkheid. FZN »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version