Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Duidelijkheid.

Het fenomeen teletext is ook weg, dus wat blijft er nog over kunnen ze het woord Npo vluchten ook niet beter vervangen door Provinciale vluchten.  Het word hoog tijd dat men zich binnen de duivensport bezig gaat houden met een duidelijk beleid.

Mocht het aan mij liggen ging ik ook in de afdelingen fuseren en alles samen brengen naar 6 afdelingen. Gelijk een nieuwe bestuurs verkiezing in de nieuwe afdelingen en dan een 20 tal semi Nationale vluchten organiseren.

Dan hebben de liefhebbers iets om naar uit te kijken en om voor te spelen, de uitdagingen worden nu steeds minder nu alles lijkt af te vallen.

 

Ook een duidelijk kampioenschap, zo het nu gaat asduiven over 4,5,6 of 8 vluchten men ziet door de bomen het bos niet meer.

Duidelijk te zien ook bij de Pipa rankings de beste Jarnac duif of beste Limoges duif over 2 vluchten op 2 jaar waar gaat het over.

Komt er ook nog de beste Orleans of Creil duif over 2 vluchten verdeeld over 2 seizoenen?? het moet allemaal niet gekker meer worden.

 

Nee gewoon duidelijke spelregels voor het gehele land zodat iedereen kan zien wie de beste is.

En stop met dat gekloot met op zoek naar nieuwe leden als de duivensport aantrekkelijker en eerlijker word komen de nieuwe leden vanzelf.

Nee het word tijd dat er iemand op staat met ballen en een doorzetting vermogen om knopen door te hakken.

De enige eerlijke en duidelijke concoursen ijken me op dit moment de ZlU vluchten.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Nog een week. Hoezo oudbollig?? »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version