Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Toppers!!

 

Kijk het streven hier is om de echte witte raven te kweken al is dat geen gemakkelijke opgave Maximal Rocket is er zo een 1e beste jonge duif van Nederland en 5e asduif 6 vluchten beide bij de Pipa Rankings.

Superrossi en zijn halfzus Space Girl zijn er zo ook beide kinderen Miss Goldnugget beide teletext vliegers en beide topkwekers.

Weinig zijn er van deze duiven verkocht 1 naar Wales  en van ieder 1 naar Italie, een kleinzoon Space Girl gaat hoog eindigen bij de nationale asduiven van Italie.

En 2 kleinkinderen Superrossi staan bij de eerste asduiven jong van Italie. Adam Thomas Wales vertelde me nooit een kweker gehad te hebben gelijk aan zijn kind Superrossi die daar louter kopduiven geeft.

Hier in Nederland zijn de nazaten met eerste prijzen en asduiven niet meer te tellen uit Superrossi en Space Girl ( o,a, 8 nazaten bij de eerste 50 aduiven Brabant 2000 over 9 vluchten).

De laatste 2 uit Superrossi en Space Girl zullen in Januari te koop komen op Pipa verder gaat er niets meer van weg, en dat het plaatjes zijn is een ding wat zeker is, Eddy van der Peijl de topper uit Italie was hier vandaag en hij kon het beamen toen hij ze in handen kreeg.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Wit van de vorst. Voor koppelen loont. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version