Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Golden Ten.

 

Aanstaand weekend is het weer Golden Ten in Assen ik heb het vaker gekscherend het miljonairs bal genoemd, opgeklopt tot en met net als elke verkoping iets wat perfect uitgevoerd word door het team van Jan Hermans.

Hier kweek ik 1 op de 10 een goede/bruikbare (te zien aan al de asduiven die ik in de eerste 50 had in Brabant 2000 )dus mag je verwachten dat er van de 168 die daar onder de hamer gaan zeker 17 goede te vinden zijn, het is immers goud wat daar zit anders kom je niet in aanmerking voor de Golden Ten.

Overal zitten goede duiven op de ene plek meer dan op het andere ook op het ene hok meer dan op het andere het heeft ook vaak met de plaatselijke concurrentie te maken, week in en week uit vluchten domineren zegt meer over de concurrentie als over de liefhebber in kwestie.

Belgie heeft wel een voordeel ten opzichte van Nederland nationaal concoursen kunnen we hier vergeten en is onmogelijk, ook de vluchten met een middag lossing lijken me niet eerlijk door de neutralisatie tijd een ochtend lossing is gewoonweg eerlijker.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Nationaal met jongen?? F.Z.N. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version