Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Referenties

 

Kijk dat het niet allemaal goede zijn die we weg doen is duidelijk maar ik zeg wel altijd tegen de mensen die er hier halen laat maar weten wat ze doen of ze nu slecht vliegen of niet. 

Dan heb je een categorie die er 10 halen waaronder een super en dan mekkeren over de 9 die minder zijn maar vergeten hoe goed die ene superduif dan wel is.

Ook zijn er mensen die jaren later vermelden hoe goed ze er wel niet mee geweest zijn.

Kijk mannen als bijvoorbeeld Maarten Huijsmans,Jan van der Putten (die de 1e Npo speelde met een 50% Embregts-Theunis duif) J de Ritter (die onlangs nog de 2e Npo speelde met een 100% Embregts-Theunis duif) die laten zoiets gelijk weten.

Opvallend is wel dat er al een 8 tal rechtstreekse Embregts-Theunis duiven de 1e Npo behaald hebben bij liefhebbers en ook meerdere 50% Embregts-Theunis duiven hebben al de 1e Npo gewonnen.

Er zijn hier al wat goede duiven vertrokken in de loop der jaren, Pascha uit Roemenie,Adam Thomas uit Wales, Stefano en Eddy uit Italie en Istvan uit Hongarije (en zo zal ik er best nog wat vergeten) weten inmiddels ook in het buitenland wat de Embregts-Theunis duiven daar de laatste jaren laten zien.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Hou het simpel. Nationaal met jongen?? »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version