Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Wat een topjaar.

 

2017 kan de boeken in als een waar topjaar met oud en jong een karre vracht kampioenschappen en 1epr hier en in Friesland.

De komende periode gaan we alles op een rijtje zetten als de meeste binnen zijn, bijzonder trots ben ik op al die 1e asduiven zowel in samenspel,Rayon als Npo verband.

Ook op topkweker Superrossi ik had er dit jaar 9 jongen van op het vlieghok met 3 verschillende duivinnen 3 winnen een 1e maar liefst 7 staan ervan bij de eerste 15 asduiven in het samenspel over 9 vluchten. Terwijl bij Jan de kleinkinderen Superrossi het verschil maakte.

Ik zal de komende periode alle 1e asduiven voorstellen we beginnen als eerste met Athena,s Rossi een dochter van Superrossi x Sun van goede vriend Peter Colijn, we ruilen elk jaar wat uit met wederzijds succes. Athena,s Rossi werd 1e asduif Westhoek 1e Asduif Brabant 2000 en 5e Nationaal asduif jong ( en dat zegt hier al iets meestal zitten die in de kop van het land of dat door de bereken formule van het aantal duiven komt? ik weet het niet)

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Gemekker. Ook bij anderen. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version