Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Gemekker.

Iedereen kijkt al met angst en beven uit naar het vliegprogramma 2018. Het kan zo simpel zijn luister gewoon naar de leden in de enguette eind juni starten met de jongen duiven vluchten de 2e of 3e week september eindigen.

Die niet mee wil doen maak daar een goed opleer programma voor en laat ze daar hun plezier uit halen. Voor ieder wat wils op welke spelverband dan ook gun een ieder zijn spel en niemand is verplicht om in te manden.

Wij hadden hier gisteren nog dik 5000 duiven op Orleans met een super verloop terwijl Creil in de nalijn stroef verliep op 150km korter dus wat moet er dan afgeschaft worden???

En de overnacht spelers moeten zich helemaal niet bemoeien in het jongen duiven spel dat doen wij tenslotte ook niet op hun spelverband, of moeten wij met de opbrengst van de vrachtkosten van het jongen duiven hun spel niet half bekostigen? of wil iemand mij wijs gaan maken dat ze dat zelf bekostigen  heel Nederland af rijden om 1700 duiven op te halen en daarna 2000km op en neer naar Limoges rijden om ze daar te lossen Hmmm.

Maar mij hoor je niet klagen we hebben elkaar nodig jongen duiven speler overnacht speler of oude duiven speler maar gun elkaar ten alle tijden spelplezier.

En dat gezeik over de massa inkorver daar moet de Npo duidelijke regels voor opstellen zolang die er niet zijn kan men niemand iets kwalijk nemen.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
Nog meer nieuwsartikelen: « Alweer voorbij. Wat een topjaar. »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version