Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Waar gaat het naar toe.

Als sommige dwazen hun zin krijgen beginnen we na de 1e week van augustus met de jongen te spelen, nou daar zijn we dan mooi klaar mee de grootste rot tijd van het jaar opzoeken vaak de eerste vlucht annuleren door de warmte in de eerste week augustus en daarna alles aflassen vanwege de regenval.

Nee duidelijk is dat we met een stel dwazen van doen hebben, dit jaar heb ik bijna niemand horen jammeren over verliezen met de jongen. Een grote kampioen in Nederland speelt zijn jongen alleen op de nalijn maar hij is dit jaar wel 40% van zijn jaarlingen kwijt door dat ze onervaren waren.

Nee luister gewoon naar de uitkomst van de enquete daar lieten de leden blijken voor een aantrekkelijk jongen duiven programma te zijn met mooie selectieve afstanden.

En de heer E.D moet zich niet laten leiden door eigenbelang en daarmee het jongen duiven programma in Nederland af te breken. Een ding is duidelijk ik sluit me bij afd 1 tot 5 aan en ben het niets meer eens met heel dat GPS 2021 gedoe als dit hun plannen voor de toekomst zijn.

De bonnen voor allerlei verenigingen of organisaties rollen weer binnen ik zou zeggen bespaar jezelf de moeite, uit persoonlijke reden schenk ik dit jaar heel weinig tot geen bonnen en dat heeft niets te maken met wat voor organisatie of samenspel,vereniging of wat dan ook. Ik zoek zelf de goede doelen wel uit waar ik een schenking aan doe.

Waardeer dit artikel
(1 Stem)
Nog meer nieuwsartikelen: « Karel Leyen Altijd weer het weer pfff »
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version