Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Versterking.

 

De laatste jaren heb ik half Belgie door gezocht naar versterking maar ik kom wel tot de conclusie dat er ook daar maar weinig echte goeie zitten net als hier.

Nu doe ik het net als vroeger de allerbeste vliegduiven zijn naar de kweek gegaan ook Avatar die dit jaar nog de 1e Npo won bij Jan, nou zal men wel zeggen een jaarling is nog geen kweker inderdaad maar ook Mister Gold zit op de kweek hij won vorig jaar de 3e Npo Tongeren tegen ruim 18.000d maar is inmiddels al vader van een teletext vlieger. 

Iets wat goed is komt snel. In mijn zoektocht naar beter heb ik overigens maar een echte topduif in handen gehad dat was de Rocket van M.van Gastel die werd dat jaar 1e WHZB had ik toen de centen gehad dan had ik hem zeker gekocht, dus toen maar alles op alles gezet om er een jong van te kopen en dat was een gouden zet.

Vorig jaar was ik bij John Rockx uit de Zegge ik kreeg daar een vetblauwe doffer in handen 100% soort van de Rocket en ook diens even beeld hij won ook een 9e Npo Bourges, dus wilde ik hem kopen maar dat ging niet.

Dit jaar ben ik erop terug gekomen iets wat ik normaal nooit doe en nu ging het wel ben er super blij mee en heb er een rots vast vertrouwen in dat ik er mee ga slagen net als met de Dragon Rocket zoon van de Rocket.

Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version