Embregts Theunis Racing Pigeons

Switch to desktop Register Login

Het weer???

Normaal spelen we van het weekend een nalijn vlucht van 250km maar het weer ziet er niet best uit, beter was dat Brabant 2000 vroegtijdig afgelast en de laatste vluchten gewoon een week opschuift net als vorig jaar met een prachtige afsluitende Orleans.

Kijk de eerste vlucht werd afgelast door het weer dus die zijn we al kwijt ik roep wel vaker dat ze beter met regen vroegtijdig af kunnen lassen in plaats van met warmte.

Met warmte is het zo wanneer je ze vroeg kunt lossen is er geen enkel probleem en dan kunnen we wel roepen en de nakomers dan? maar dat zijn nou net de duiven waar we ons niet mee bezig moeten houden en anders moeten ze maar beter opletten.

Zo heb ik nooit de termen 4 van de 10 of 28 van de 30 thuis begrepen dan denk ik bij mezelf aan welke plaats op de uitslag hoeveel 1 op 10???? 

 

Ook Adam Thomas had ze weer super,

Hello Peter
 
Yesterday from the semi National from Epsom I hear we win the 1-2-3-4-5-6-7-8 against around 5500p!  They arrive together.  There is one from the spaceboy line and also a brother of the Maidstone National winner amongst them.  The first through the door is actually bred from a cock from Jordi Damen, they all clock within 15 secs of each other.
 
I hope / pray we can do the same for 2 more week!
 
I see you also win again a super prize on the weekend!!
 
Best Regards
 
Adam
 
Ook daar als ze met 8 gelijk arriveren is het maar net welke er eerst over de antenne loopt, een probleem dat ik hier ook vaker had heb er zelfs een opgeruimd won de eerste omdat hij in een groep van 6 arriveerde maar het was ook gelijk zijn enige prijs die hij won.
Dan die onzin waar sommige zich mee bezig houden van hij speelt de eerste  na 6 hokgenoten daar zakt mijn broek helemaal vanaf.
Ook begint het winter gebeuren alweer alle jaren vraagt er wel iemand of ik in een of ander forum wil gaan zitten of duiven wil komen selecteren, nou de meeste forum leden laten het achterste van hun tong niet zien ken er enkele persoonlijk weet wat ze doen en op zon forum laten ze lijken of het allemaal zo gemakkelijk is.
En duiven selecteren daar geloof ik al helemaal niet en zeker niet in getalletjes je zou maar een hok vol 8+ jes hebben die geen pruim tabak waard zijn, nee laat mij maar gewoon op de uitslag selecteren meerdere kop prijzen en anders vertrekken simpel toch??
Waardeer dit artikel
(0 Stemmen)
back to top

Design by You Me 'n IT

Top Desktop version